Geen filteropties mogelijk

Sorteren op: Prijs laag-hoogPrijs hoog-laagNaam A-ZNaam Z-A
    Geen resultaten gevonden.

Jassen en Jacks

 

Duurzame jassen bestellen

Heb je al gezien dat je duurzame jassen bij ons kunt bestellen? Wij hebben namelijk een leuk assortiment met duurzame jassen en jacks. Wij verstaan onder duurzaamheid dat jassen langer meegaan en daarnaast is de manier van produceren van de jassen duurzaam. Er is minder water en energie gebruikt dan het traditionele productieproces in China. Als laatste zijn er milieuvriendelijke stoffen verwerkt in de jassen. Een mooi voorbeeld van een duurzame jas is deze Buster windjack. Daarnaast hebben we ook een mooie collectie van duurzame bodywarmers of duurzame jassen. Deze jassen zijn in verschillende prijsklasse beschikbaar.

Duurzame jassen bedrukken

Naast duurzame jassen bestellen kun je bij ons ook duurzame jassen bedrukken met je logo of persoonlijke boodschap. Door het laten bedrukken van je duurzame jas is jouw bedrijf nog meer zichtbaar. Daarnaast loopt je personeel met je bedrukte jas rond wat het saamhorigheidsgevoel kan bevorderen. Het proces van bedrukken is vaak ook duurzaam en kan in de meeste gevallen gewoon full colour. Onze collega’s kunnen je hier mee over vertellen en neem contact met ze op door naar ons contactformulier te gaan. Het logo is vaak op verschillende plekken op de jas te bedrukken, zowel voorop als achterop.

Ga met ons voor een duurzame wereld

Wij proberen met onze Green gift shop de wereld wat meer duurzaam te maken. Het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Als we allemaal kleine dingen doen, zullen we bergen verzetten. Wij kunnen jouw organisatie adviseren als het op duurzaamheid aankomt. Begin in ieder geval met de eerste stap en bestel duurzame jassen.