Duurzame waterflesjes

Duurzame waterflesjes bestellen

Duurzame waterflesjes bestellen doe je het meest eenvoudig in de Green Gift shop van Robitex. Wij hebben namelijk een mooi assortiment duurzame waterflesjes waarmee je denkt aan het milieu. Naast waterflesjes, hebben we ook duurzame drinkflessen. Het belangrijkste is dat je niet meer gaat drinken uit de plastic flessen die je na 1 keer gebruiken weer weggooit. Wij verstaan onder duurzaamheid verschillende zaken. Meer hierover lees in je in ons blog "duurzame relatiegeschenken.

 

Duurzame waterflesjes bedrukken met logo

Ben je van plan om de duurzame waterflesjes weg te geven? Laat ze dan bedrukken met een logo. Als je ze namelijk laat bedrukken met een logo en je klanten gaan hem vaker gebruiken, dan is jouw bedrijfsnaam steeds zichtbaar. Daarnaast worden je klanten er aan herinnert dat jij denk aan het milieu door duurzame waterflesjes te laten bedrukken en uit te delen. De duurzame waterflesjes staan in onze top 5 van meest populaire geschenken. Dit komt ook omdat wij exclusieve partner zijn van Dopper.  Achter de Dopper zit een geweldig mooi verhaal en is een geweldige waterfles om aan je personeel en klanten te geven. Klik hier om naar ons assortiment Doppers te gaan. 

 

Waarom duurzame waterflesjes bestellen bij ons? 

Wij hebben duurzaamheid zeer hoog in ons vaandel staan. Dit komt omdat wij bij al onze relatiegeschenken kijken naar de volgende 3 punten:

  • Gaat het duurzame product langer mee dan "normale" geschenken

  • Is het gemaakt van gerecycled materiaal of is het geschenk zelf te recyclen? 

  • Wordt er bij het productieproces rekening gehouden met duurzaamheid door bijvoorbeeld minder water en energie te gebruiken

Doordat we deze duurzaamheid gedachte hebben zijn we door onze brancheorganisatie beloond met het CSR certificaat Goud! Daarom moet je duurzame waterflesjes bij ons bestellen! Zoek je iets speciaals? Neem dan contact met ons op middels dit contactformulier of telefonisch op nummer 053 433 31 60.