• 1 Aantal kleuren opdruk
  • 3aantal
    Minimale afname is 100 stuks

Sheltersuit Regular Medium

Vul uw gewenste aantal in om de prijs te berekenen
Direct bestellen 
Offerte mailen
Sheltersuit Regular Medium
  • Sheltersuit Regular Medium
Sheltersuit Regular Medium
  • Sheltersuit Regular Medium

Sheltersuit Regular Medium


Mooie tas van Sheltersuit.Sheltersuit is een merk wat alleen 100% duurzame en gerecyclede producten maakt. Deze Regular tas wordt gemaakt van oude kleding. De prijzen zijn op aanvraag. Voor het hele verhaal over Sheltersuit verwijzen wij naar het verhaal op onze website. Daarnaast is het natuurlijk ook erg le... → Lees meer

Omschrijving

Mooie tas van Sheltersuit.

Sheltersuit is een merk wat alleen 100% duurzame en gerecyclede producten maakt. Deze Regular tas wordt gemaakt van oude kleding. De prijzen zijn op aanvraag. Voor het hele verhaal over Sheltersuit verwijzen wij naar het verhaal op onze website. Daarnaast is het natuurlijk ook erg leuk om op de website van Sheltersuit zelf te kijken.

 

Compleet assortiment Sheltersuit

Wij zijn als enige partner van Sheltersuit. Alle producten van Sheltersuit zijn exclusief alleen bij ons te bestellen. Neem contact met ons op over de prijzen en aantallen.

 

Zelf doneren aan Sheltersuit

Heb je zelf kleding die je wil doneren aan Sheltersuit dan kan dit natuurlijk ook. Neem hiervoor ook contact op met ons. Wij kunnen dan het hele traject begeleiden van het schredderen van de kleding tot het maken van een nieuw geschenken.

Prijzen

Specificaties

Artikelnummer 1

Levering

Anderen kochten ook

    Geen resultaten gevonden.

Laatst bekeken producten

    Geen resultaten gevonden.