Prijs

t/m

ᐅ Duurzame draagtassen | Green Gift Shop van Robitex

Sorteren op: Prijs laag-hoogPrijs hoog-laagNaam A-ZNaam Z-A
 • Sheltersuit Regular Medium

  Sheltersuit Regular Medium | 100% duurzame tassen

  Prijs v.a. € 13,95
  Minimale bestelling : 100
  Sheltersuit Regular Medium

  Sheltersuit Regular Medium

  Prijs v.a. € 13,95

Duurzame draagtassen

Duurzame draagtassen bedrukken met uw logo of ontwerp.

Ben je dus op zoek naar een uniek ontwerp voor op een duurzame draagtas? Dan ben je bij de Green Gift Shop van Robitex aan het juiste adres. Ons assortiment is niet alleen heel divers, maar de duurzame tassen zijn ook nog eens goedkoop. Wij leggen hieronder uit hoe dit kan: 

 • Wij hebben een uitgebreid leveranciersnetwerk waarmee we door jarenlange samenwerking de scherpste prijsafspraken hebben

 • Door ons moderne en geautomatiseerde bestelsysteem kunnen we veel tijd besparen bij het bedrukken van jouw draagtassen waardoor  ze goedkoop kunt bestellen en laten bedrukken met uw logo of ontwerp


De duurzame draagtassen zijn breed inzetbaar en in diverse materialen, soorten en prijsklassen te verkrijgen en bedrukken met jouw logo. Of je nu een bedrukte duurzame plastic of papieren draagtas nodig heeft voor een beurs of voor jouw winkel of exclusieve draagtassen wilt laten bedrukken met logo om als relatiegeschenk weg te geven, voor elk budget vind je draagtassen die u kunt laten bedrukken met logo. Ook MVO draagtassen gemaakt van biologisch katoen kunt u in onze webshop bestellen en direct met logo laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld ook eens aan duurzame rugzakken, ook heel handig!

 

Ga voor een duurzame wereld

Als we allemaal een steentje bijdragen kunnen we bergen verzetten. Denken aan een duurzame wereld is helemaal niet zo lastig. Je kunt dus beginnen met het bestellen van duurzame tassen. In onze Green Gift shop zitten alleen maar duurzame relatiegeschenken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat ook de toekomstige genereties kunnen genieten van de mooie planeet waarop wij leven. Daarom zijn wij deze duurzame webshop gestart. Dus ook als je op zoek bent naar duurzame pennen of duurzame kleding, bij ons ben je aan het juiste adres.