Duurzame tassen

Duurzame tassen bedrukt met logo

Duurzame tassen bestellen in de Green Gift shop

Duurzaamheid is een steeds belangrijker wordend begrip. Er is steeds meer vraag naar en zo ook naar duurzame tassen. Wij hebben een mooi assortiment duurzame tassen in de Green Gift shop. Duurzaamheid is natuurlijk een zeer breed begrip. Bij duurzaamheid denken wij aan de volgende 3 punten:

  • De geschenken zijn gemaakt van gerecyclede materialen of zijn zelf op den duur recyclebaar

  • De duurzame relatiegeschenken gaan langer mee dan normale relatiegeschenken

  • Bij het productieproces is nagedacht over duurzaamheid door bijvoorbeeld minder energie en water te gebruiken

 

Wij proberen steeds meer te denken aan het milieu en duurzaamheid. Lees bijvoorbeeld eens ons blog “duurzame relatiegeschenken”. Hierin vertellen we wat meer over hoe wij dit precies doen.

 

Opvouwbare tassen bestellen met logo Laptoptassen bedrukken met logoModerne rugzak bestellen met logo

Duurzame tassen bedrukken

Ook de duurzame tassen kunnen worden bedrukt met logo of persoonlijke boodschap. Op deze manier laat je aan je klanten zien dat je om het milieu geeft en daarbij blijft de tas ook in het zicht bij je klanten. Wat hierbij erg belangrijk is, is de kracht van een relatiegeschenk. Deze is in de meeste gevallen namelijk nog veel groter dan reclame op televisie of radio. Laat daarom dus altijd je duurzame tas bedrukken met logo of persoonlijke boodschap. Het bedrukken is in de meeste gevallen ook duurzaam en full colour bedrukken is mogelijk.

Waarom duurzame tassen bestellen bij Robitex?

De duurzame tassen bestellen kun je het beste bestellen bij Robitex om de volgende redenen:

  • Onze Green Gift shop bevat alleen maar duurzame relatiegeschenken. Wij controleren hier ook op, waardoor je zeker weet dat je ook een duurzame tas bestelt. Denk bijvoorbeeld eens aan de geïsoleerde boodschappentas of 2-delige afval tassenset.

  • Wij zijn in het bezig van alle nodige certificaten waaronder het CRS certificaat Goud!

  • Door onze jarenlange ervaring in de branche weten wij precies waar we scherp en kwalitatief goed kunnen inkopen. Hierdoor kunnen wij de scherpste prijzen aanbieden.

 

Er zijn dus voldoende redenen om de duurzame tassen bij ons te bestellen. Klik hier voor ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op op nummer 053 433 31 60.