Verfijn uw zoekopdracht


Kleur

Prijs

t/m

Merk

Sorteren op: Prijs laag-hoogPrijs hoog-laagNaam A-ZNaam Z-A
 • Waterfles met infuser

  Waterfles met infuser

  Prijs v.a. € 7,77
  Minimale bestelling : 25
  Beschikbare kleuren:
  Waterfles met infuser

  Waterfles met infuser

  Prijs v.a. € 7,77

Duurzame drinkflessen

Duurzame drinkflessen bestellen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en daarom kun je ook duurzame drinkflessen bestellen in de green gift shop van Robitex. Het bestellen van duurzame drinkflessen is zeer eenvoudig. In een paar stappen is de bestelling voltooid en binnen een paar dagen (mits onbedrukt) heb je de drinkflessen al in huis. Het assortiment van de Green Gift shop bestaan uit een hoop duurzame drinkflessen. Denk bijvoorbeeld eens aan deze flessen:

Duurzame drinkflessen bedrukken

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk om weg te geven tijdens beurzen of evenementen? Denk dan bijvoorbeeld eens om je duurzame drinkflessen te laten bedrukken met je eigen logo of persoonlijke boodschap. Het is aangetoond dat het bedrukken van relatiegeschenken meer oplevert dan bijvoorbeeld reclame op televisie of radio. De manier van bedrukken is in de meeste gevallen ook duurzaam en kan full colour. Wil je meer informatie over het bedrukken van duurzame drinkflessen? Neem dan contact op met onze collega’s, want zij kunnen je precies vertellen over het drukproces.

Ga voor een meer duurzame wereld

De kracht van de duurzame drinkflessen zit hem in verschillende dingen. Het productieproces van de flessen is duurzamer dan het productieproces in bijvoorbeeld China. Er wordt in de meeste gevallen minder energie of water gebruikt voor het maken van de bidons. Ook proberen ze minder materialen te gebruiken of zelfs recyclebare materialen. Heb je vragen of de bidons, klik dan op de volgende link om naar ons contactformulier te gaan. Je kan natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.