Geen filteropties mogelijk

Sorteren op: Prijs laag-hoogPrijs hoog-laagNaam A-ZNaam Z-A
    Geen resultaten gevonden.

Duurzame golfparaplu's

 

Duurzame golfparaplu’s bestellen

Een duurzame golfparaplu is misschien niet iets waar je zo snel aan denkt, maar wij hebben ze wel in ons assortiment. Onze duurzame golfparaplu’s zijn gemaakt van duurzame materialen en vaak is het productieproces ook duurzamer dan productie vanuit China. De keuze voor duurzame golfparaplu’s is groot. Zo hebben wij bijvoorbeeld een goedkopere mini golf paraplu, maar ook een hele luxe Albatros golf paraplu. Heb je vragen over de duurzaamheid van de paraplu? Neem dan contact op met ons en wij kunnen je hier meer over vertellen.

Duurzame golfparaplu’s bedrukken

Het is mogelijk om de duurzame golfparaplu’s te bedrukken met je eigen logo of persoonlijk boodschap! Het is namelijk altijd goed om als bedrijf beter zichtbaar te zijn. De manier van bedrukken is meestal ook duurzaam. Het kan vaak full colour gedrukt worden op elke gewenste positie op de paraplu.

Ga voor een meer duurzame wereld

Wij gaan voor duurzaamheid met onze Green Gift shop en wij hopen dat u dit ook met ons doet! Als we allemaal een steentje bijdragen, dan kunnen we bergen verzetten. Begin dus met het bestellen van deze duurzame golfparaplu’s. Wil je misschien duurzame kantoorartikelen? Dan kan dat ook! Klik daarvoor op de link.