Geen filteropties mogelijk

Sorteren op: Prijs laag-hoogPrijs hoog-laagNaam A-ZNaam Z-A
    Geen resultaten gevonden.

Duurzame memo's

Duurzame memo’s bestellen

Het is toch geweldig dat je tegenwoordig duurzame memo’s kan bestellen. Het klinkt misschien wat raar, maar bij ons kan dit. Duurzame memo’s bestellen en ze tegelijk binnen een paar dagen in huis hebben. De duurzaamheid van deze memo’s zit hem in het productieproces. Voor de productie bijvoorbeeld de ECHOM memo blok is veel minder water en energie gebruikt dan het traditionele productieproces uit China. Daarnaast bestaat dit artikel alleen maar uit duurzame materialen. Je kan dus wel zeggen dat met het bestellen van dit memoblok, je denkt aan het milieu en toekomstige generaties. 

Duurzame memo’s bedrukken

Het is mogelijk om deze duurzame memo te laten bedrukken met je eigen logo of persoonlijke boodschap. Hiermee laat je zien aan collega’s of klanten dat je geeft om een duurzame wereld. De manier van bedrukken is in de meeste gevallen ook duurzaam. Dit kan full colour, maar ook met 1 kleur. Vraag onze collega’s voor meer informatie hierover. Klik hier voor ons contactformulier.

Een duurzame wereld begint bij ons

Ga met ons voor een duurzame wereld en start met het geven van duurzame relatiegeschenken. Als we allemaal een klein steentje bijdragen kunnen we namelijk bergen verzetten. Het zit hem in kleine dingen, dus bijvoorbeeld ook het bestellen van duurzame memo’s. Wij zijn in ieder geval blij dat je een kijkje neemt in onze nieuwe Green gift shop!