Duurzame paraplu's

Paraplu met logo bestellen

Duurzame paraplu's bedrukt of onbedrukt 

Duurzame paraplu's bestellen, bedrukt of onbedrukt kun je het beste in de Green Gift shop van Robitex. Wij hebben een mooi assortiment duurzame paraplu's waar voor iedereen wat te kiezen is. Denk bijvoorbeeld aan deze mooie stadsparaplu of een luxere Albatros workshop. De paraplu's zijn in ieder geval allemaal duurzaam. Wat wij onder duurzaamheid verstaan lees je in ons blog "duurzame relatiegeschenken". Hierin vertellen wij onder andere dat wij onder duurzaamheid ook verstaan dat een product langer mee gaat dan normale relatiegeschenken. 

 

 

Opvouwbare paraplu met logo bestellen Luxe paraplu bedrukken met logoStormparaplu bestellen

 

Duurzame paraplu's bedrukken met logo

Iedereen gebruikt wel een paraplu in de herst en de winter. Het is daarom heel erg aan te raden om de paraplu's te laten bedrukken met logo of persoonlijk boodschap. Op deze manier ben je namelijk als bedrijf nog meer zichtbaar. Het bedrukken van relatiegeschenken levert meer op dan bijvoorbeeld reclame op televisie of radio. Dit is onderzocht en hierover hebben bij ook een blog geschreven: "de kracht van een relatiegeschenk". Laat daarom je duurzame paraplu's meteen bedrukken. De kosten van het bedrukken zijn meestal niet heel hoog en daarnaast is het drukproces ook duurzaam. 

 

Waarom duurzame paraplu's bij ons bestellen?

Er zijn een aantal redenen waarom je de duurzame paraplu's bij ons moet bestellen en deze zetten we kort op een rij:

  • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van relatiegeschenken en daardoor weten wij precies bij welke leverancier wij de beste kwaliteit voor de beste prijs krijgen

  • Wij zijn in het bezit van alle nodige certificaten waaronder het belangrijk CSR certificaat goud. Dit certificaat geeft aan dat wij als organisatie zeer duurzaam bezig zijn

  • In onze nieuwe Green Gift shop kun je de duurzame paraplu's binnen 3 stappen bestellen

 

Ook intern zijn wij bezig met duurzaamheid en MVO. Lees hier onze MVO gedachte en kijk wat jij eventueel kan doen. Als we allemaal een klein steentje bijdrage kunnen we bergen verzetten. Begin in ieder geval met het bestellen van de duurzame paraplu's. Staat een gewenste paraplu er niet tussen? Neem contact met ons op middels dit contactformuier of telefonisch op nummer 053 433 31 60.