Duurzame kleding

Duurzame kleding bestellen

Duurzame kleding wordt steeds belangrijker en daarom hebben wij een mooi assortiment met duurzame kleding samengesteld. Staat je gewenste kleding er niet tussen? Neem dan contact met ons op, want dan gaan wij voor jou op zoek! Duurzaamheid bij kleding is een veel gehoord begrip. Het is namelijk zaak dat de kleding onder de juiste omstandigheden wordt geproduceerd. Wij van Robitex hebben 3 pijlers gedefinieerd:

  • De duurzame kleding gaat langer mee dan “normale kleding

  • De duurzame kleding is gemaakt van gerecycled materiaal of de kleding is zelf recyclebaar

  • Het productieproces om tot de duurzame kleding is duurzaam. Dit komt neer op goede omstandheden voor de medewerkers en het gebruik van minder energie en water

 

Wat wij verder nog allemaal verstaan onder duurzaamheid lees je in ons blog “duurzame relatiegeschenken”.

Duurzame kleding bedrukken met logo

Het is altijd goed om je duurzame kleding te laten bedrukken met logo of persoonlijke boodschap. Op deze manier promoot je nog meer je eigen bedrijf en daarnaast laat je ook zien dat je om het milieu en duurzaamheid geeft. Het bedrukken van de kleding is in de meeste gevallen ook duurzaam. Hierover kunnen onze collega’s veel meer vertellen. Ga naar onze contactpagina of neem telefonisch contact op: 053 433 31 60. Het bedrukken van de kleding kan op veel posities en vaak ook full colour!

Waarom duurzame kleding bij ons bestellen?

Wij hebben duurzaamheid heel erg hoog in het vaandel. Dit komt omdat wij als personeel bij de Inspiration360 zijn geweest. Al Gore was een van de sprekers en hij vertelde dat het op dit moment twee voor twaalf is. Als we allemaal een steentje bijdragen, kunnen we bergen verzetten. Daarom zijn we extern begonnen met het opzetten van de duurzame relatiegeschenken shop en hebben we partnerships gesloten met merken als Dopper, Ogu en Rockbook. Daarnaast doen we intern ook voor aan MVO en hebben van onze branche organisatie het CSR Certificaat goud ontvangen. Dit betekent dat we erkenning hebben ontvangen voor onze duurzaamheid gedachte.

 

We hebben daarnaast al meer dan 25 jaar ervaring in de markt. Dit betekent dat we precies weten waar we kwalitatief goed kunnen inkopen voor een zeer scherpe prijs.  Ga naar ons assortiment duurzame kleding en bestel direct. Kun je niet de juiste kleding vinden, neem dan contact met ons op en wij gaan voor je op zoek.