Duurzame gadgets

Duurzame gadgets bestellen, bedrukt of onbedrukt

De term duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Wij als team zijn een aantal maanden geleden naar de Inspiraton360 geweest in de Ziggodome en het is twee voor twaalf op dit moment.  Het verhaal van Al Gore was zo indrukwekkend dat wij hebben besloten om een duurzame relatiegeschenken shop te beginnen. Hierin bieden wij alleen duurzame geschenken aan waaronder duurzame gadgets. Klik hier om naar ons assortiment duurzame gadgets te gaan. 

 

Selfiestick bedrukken met logo Warerdichte bluetooth speakerHoofdtelefoon bedrukken met logo

 

Duurzaamheid zit in kleine dingen

Niet alleen het bestellen van duurzame gadgets is een kleine stap, maar je kan intern ook allemaal kleine dingen doen om meer duurzaam bezig te zijn. Wij proberen als organisatie aan MVO te denken. Lees hier wat wij allemaal doen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zoals je kunt zien bestaat ons assortiment duurzame gadgets uit hele leuk artikelen. Denk bijvoorbeeld aan deze mooie Bio charger of een duurzame speaker. Als wij denken aan duurzaamheid dan kijken wij naar de volgende 3 punten: 

  • Het product gaat langer mee dan normaal 

  • Het product is gemaakt van gerecycled materiaal of kan zelf gerecycled worden

  • Bij de productie van het geschenk wordt gebruik gemaakt van minder energie of water

 

Onze leveranciers vertellen altijd het verhaal achter een product, zodat wij er zeker van zijn dat de duurzame gadgets ook daadwerkelijk duurzaam zijn. 

 

Duurzame gadgets bedrukken met logo

Laat altijd de gadgets bedrukken met logo of persoonlijk boodschap. Op deze manier breng je de boodschap ook over naar je klanten. Het bedrukken van de gadgets is in de meeste gevallen ook compleet duurzaam. Hebben wij je interesse gewekt? Bestel dan de gadgets in onze Green Gift Shop. Wil je misschien een gadget wat in het assortiment niet staat? Neem dan contact met ons op middels dit contactformulier of telefonisch op nummer 053 433 31 60 en wij helpen je graag verder. Als we allemaal een steentje bijdragen, kunnen we bergen verzetten!